20 vacature(s) gevonden Amsterdam Beveiliging

Zoek jij naar een vakantiewerk in de sector beveiliging?

Studentenvacature heeft verschillende opdrachtgevers in de sector beveiliging in Amsterdam die vakantiewerk aanbieden. De afdeling beveiliging heeft verschillende opdrachtgevers in en rondom Amsterdam die zowel overdag als ’s avonds kandidaten zoeken in de sector beveiliging. Je kunt hierbij denken aan functies als steward, toezichthouder of portier.

 

Eigenschappen

Als jij voor een vakantiewerk in de sector beveiliging in Amsterdam in aanmerking wilt komen is het een pre dat jij sterk in je schoenen staat, fysiek sterk bent en charismatisch bent.  In deze verschillende functies zorg jij er ervoor dat iedereen netjes in de rij blijft staan, er geen opstandjes ontstaan of dat je mensen de weg wijst. Studentenvacature heeft vaker opdrachten waarbij je als toezichthouder aan de slag kan bij evenementen. Vaak is het jouw taak om mensen erop te wijzen dat ze ergens niet mogen komen of dat ze een bepaalde route moeten lopen

Werkervaring

Om voor een vakantiewerk in de sector beveiliging in Amsterdam in aanmerking te komen is het een pre als jij sterk in je schoenen staat en werkervaring hebt in deze branche of een opleiding in deze richting hebt gevold. Het werk als beveiliger of toezichthouder is niet voor iedereen weg gelegd, doordat je te maken kan krijgen met bezoekers die niet meewerken of een toon aanslaan tegen je.  Als beveiliging moet jij jezelf kunnen beheersen en kalm blijven.

Schrijf je in

Heb jij een opleiding beveiliging gevolgd in de omgeving van Amsterdam die aansluit bij deze sector? Schrijf je dan nu in en solliciteer direct!