14 vacature(s) gevonden Amsterdam Marketing

Op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuk vakantiebaantje in Amsterdam, en volg jij bovendien een opleiding richting marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bijna ieder bedrijf heeft wel een marketingafdeling, waar men in de vakanties vaak op zoek is naar extra werkkrachten. Daardoor is de kans op vakantiewerk in de sector Marketing vrij groot, zeker als je een opleiding volgt die hierbij aansluit.

 

Functies

Functies die je kunt uitoefenen wanneer je als vakantiekracht aan de slag gaat in deze sector:

  • (Online) marketing medewerker - Veel kleine of startende bedrijven zoeken studenten met kennis van online marketing. Vaak hoort hier ook social media bij.
  • Content medewerker - Het creëren van nieuwe content is een belangrijk aspect van marketing. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat jij een goede schrijfvaardigheid hebt en nieuwe content kunt bedenken en schrijven.
  • SEO specialist - In deze functie ga jij  er voor zorgen dat website hoger in zoekmachines te vinden is en zo hopelijk ook voor een hogere conversie zorgen.

 

Opleiding en eigenschappen

Voor sommige van bovenstaande functies zal je een marketinggerelateerde opleiding moeten volgen.  Voor andere functies is dit niet vereist, maar wel een pre. Bekijk daarom goed welke functie aansluit bij de opleiding die je volgt. Wanneer je geen aansluitende opleiding volgt is het belangrijk dat je al wat ervaring hebt. Je houdt je bijvoorbeeld veel bezig met social media, of schrijft zelf blogs. Dit is zeker interessant om op je cv te vermelden!

 

Eigenschappen die je moet hebben als je in deze sector aan de slag wilt zijn:

  • Communicatief sterk
  • Goede schrijfvaardigheid
  • Klantgericht
  • Nauwkeurig

 

Schrijf je nu in!

Volg jij een opleiding richting marketing of heb je veel affiniteit met marketing? Woon jij bovendien in de omgeving van Amsterdam? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature.nl, bekijk alle vacatures en solliciteer direct!