14 vacature(s) gevonden Amsterdam Consultancy

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in sector Consultancy in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk in Amsterdam? Misschien is vakantiewerk in de sector Consultancy wel iets voor jou! In de sector Consultancy ga jij aan het werk als adviseur. Dit kan bij allerlei verschillende bedrijven. Er zijn vaak al vakantiebaantjes vanaf 8 uur per week. Zo heb jij naast je baantje, ook nog tijd om lekker vakantie te vieren! Meerdere uren per week werken is overigens vaak ook mogelijk.

 

Werkzaamheden

Bij vakantiewerk in de consultancy sector kun je bijvoorbeeld denken aan de functie van telefonisch adviseur bij een bank. Als adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je luistert naar de wensen van klanten, en geeft op basis daarvan passend advies.

 

Eigenschappen en competenties

Om in aanmerking voor vakantiewerk in de sector Consultancy, dien je over een aantal eigenschappen en competenties beschikken. Goed kunnen luisteren is een van de belangrijkste eigenschappen, omdat je de klant eerst goed moet begrijpen voordat je een passend advies kunt geven. Daarnaast is het belangrijk dat jij je kunt inleven in de klant en communicatief sterk bent.

Een specifieke opleiding voor een bijbaan in deze richting is niet van belang, maar wel wordt er vaak hbo of wo werk- en denkniveau gevraagd. Met een hbo- of wo opleiding beschik je meestal namelijk over voldoende kennis om klanten goed te kunnen adviseren. Voor sommige banen als adviseur kan een bedrijf een intensieve trainingsperiode inplannen om jou alle belangrijke informatie over het bedrijf bij te brengen. Deze informatie kan je dan helpen om je functie als adviseur goed te kunnen uitvoeren.

 

Schrijf je in !

Denk jij dat een vakantiebaantje in de sector Consultancy echt iets voor jou is? Schrijf je dan nu in op Studentenvacature.nl en solliciteer meteen op een of meerdere van bovenstaande vacatures!