7 vacature(s) gevonden Amsterdam Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam in de sector Onderwijs en Wetenschap?

Sommige studenten zijn heel gericht op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan in de sector Onderwijs en/of Wetenschap. Dit kan soms wat lastig zijn omdat hier vaak een specifieke vooropleiding of kennis voor nodig is. Echter, er zijn zeker mogelijkheden in deze sector in Amsterdam.

 

Werkzaamheden 

Je kunt als onderzoekassistent aan het werk gaan bij een onderzoeksbureau of bij een universiteit zelf. Dat is in de richting van de sector Wetenschap. Vakantiewerk in de sector Onderwijs gaat lastig worden omdat alle scholen in de vakantie vrij zijn. In deze sector is het aan te raden om een bijbaan te nemen. Gedurende het schooljaar zijn er immers meer mogelijkheden voor een bijbaan in het onderwijs dan dat er in de vakantie zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld parttime aan de slag als gymdocent of les geven aan een kleuterklas.

 

Als onderzoeksassistent is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en een goed analytisch vermogen hebt. Wanneer je als leraar of docent aan de slag gaat is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, en over voldoende vakinhoudelijke kennis beschikt.

 

Opleiding

Als je als onderzoeksassistent aan het werk wilt, zijn een WO opleiding en kennis van statistiek vaak een vereiste. Om in het onderwijs aan de slag te kunnen is het vaak van belang dat jij een opleiding zoals de PABO, ALO of soortgelijk volgt of hebt gevolgd.

 

Inschrijven

Nieuwe bijbanen en vakantiewerk in de sector Onderwijs en Wetenschap komen niet wekelijks online. Wanneer je je echter inschrijft op StudentenVacature.nl, en je aangeeft geïnteresseerd te zijn in deze sector, krijg je direct alle nieuwe vacatures in je mailbox. Dus, wil jij aan de slag in de sector Onderwijs en Wetenschap? Schrijf je dan nu in op StudentenVacature.nl, krijg als eerste de nieuwste vacatures binnen en solliciteer direct! Wie weet, ga jij dan binnenkort al aan de slag!