28 vacature(s) gevonden Amsterdam Promotiewerk

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam?

Vooral in vakanties worden er in Amsterdam vele beurzen en evenementen georganiseerd. Daarvoor zijn regelmatig promotiemedewerkers nodig. Veel bedrijven willen hun product namelijk op een leuke manier in de markt zetten, tijdens zulke beurzen en evenementen. StudentenVacature.nl biedt dan ook vele vacatures aan in de sector Promotiewerk. Werken in deze sector heeft vele voordelen voor een student. Het is flexibel, het betaald goed en je werkt gezellig samen met medestudenten. Kortom: de ideale vakantiebaan!

 

Werkzaamheden en competenties

Bij werkzaamheden in de sector Promotiewerk kun je onder andere denken aan:

  • Uitdelen van flyers en samples;
  • Laten zien van video's aan bezoekers;
  • Laten invullen van vragenlijsten laten;
  • Informeren van de doelgroep over een product of actie.

 

Als promotiemedewerker is het belangrijk dat je sociaal sterk bent en niet bang bent om mensen te benaderen. Tijdens een beurs of evenement ben jij  het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt. Het is daarom bovendien belangrijk dat je er representatief uitziet.

 

Ontwikkel jouw vaardigheden!

Vakantiewerk als promotiemedewerker is een leuke manier om je communicatie- en verkoopvaardigheden in de praktijk toe te passen en te verbeteren. Als je na je studie op zoek gaat naar een baan dan is het een voordeel als je werkervaring hebt opgedaan tijdens je opleiding.  Algemene vaardigheden als je communicatie vaardigheden en verkoopvaardigheden komen altijd van pas en staan daarom uitstekend op je cv.

 

Opleiding

Op in aanmerking te komen voor vakantiewerk in de sector Promotiewerk is een bepaalde opleiding niet vereist. Het is echter wel een pre als jij een opleiding volgt die zich bijvoorbeeld richt op Sales of Commerciële Economie. Je kunt in dat geval wat je leer op school in de praktijk brengen!

 

Solliciteren!

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als promotiemedewerker in Amsterdam? Schrijf je in op StudentenVacature.nl, bekijk het aanbod en solliciteer op een of meerdere van onze vacatures!