20 vacature(s) gevonden Amsterdam Schoonmaak

Op zoek naar vakantiewerk in de regio Amsterdam?

Vakantiewerk in de sector Schoonmaak in de regio  Amsterdam is een goede manier om extra geld te verdienen tijdens je vakantie. Je kunt werken wanneer jij wilt, de uren zijn flexibel en het is daarom ook een perfecte (bij)baan voor in de vakantie. Zo heb je  nog genoeg tijd over voor andere leuke dingen.

 

Werkzaamheden

Als schoonmaker houd je je bezig met het schoonmaken van het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat. Wanneer je bijvoorbeeld gaat werken voor een hotel, houd je je bezig met het schoonmaken van de entree, wc('s), gangen en alle kamers. Hiervoor gebruik je verschillende schoonmaakspullen. Daarnaast kan het zijn dat je naar meerdere locaties moet. Wanneer dat gevraagd wordt, is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt.

 

Vakantiewerk in de sector Schoonmaak: Iets voor jou?

Veel opdrachtgevers vragen vaak iemand die minimaal een mbo-opleiding volgt. Daarnaast vragen veel opdrachtgevers om mensen die van aanpakken weten en zelfstandig zijn.

StudentenVacature heeft onder andere hotels, musea, souvenirwinkels en restaurants als opdrachtgever. Heb je al eerder een bijbaan als schoonmaker gehad, en dus ervaring met schoonmaken, dan is dat zeker een voordeel.

Er is altijd wel werk te vinden in de schoonmaak branche en het salaris is vaak prima voor vakantiewerk. Het aantal uren dat je moet werken verschilt per werkgever. Sommige werkgevers zullen vragen om een schoonmaker die 8 uur per week kan schoonmaken, anderen zullen vragen om een schoonmaker voor 16 uur per week.

 

Solliciteer!

Dus, ben jij geïnteresseerd in vakantiewerk in de sector Schoonmaak in de regio van Amsterdam? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature.nl, bekijk alle vacatures en solliciteer direct op een of meerdere vacatures. Wie weet ga jij dan binnenkort wel aan de slag met een vakantiebaantje in de sector Schoonmaak in Amsterdam.