9 vacature(s) gevonden Rotterdam Algemeen Management

Op zoek naar vakantiewerk in de Algemeen management sector?

Zoek jij vakantiewerk in de omgeving van Rotterdam? Misschien is de Algemeen management sector wel iets voor jou. Binnen deze sector is het lastig om parttime vakantiewerk te vinden maar bedrijven zijn vaak wel op zoek naar extra hulpkrachten tijdens de vakantie.

Niveaus

Qua niveau is er vakantiewerk op MBO, HBO en WO niveau. De opleiding die je gevolgd moet hebben zijn opleidingen in de commerciële branche. Je kunt denken aan bedrijfskunde, economie en communicatie. De eisen zullen verschillen per vakantiewerk.

Ervaring

De ervaring die je opdoet tijdens het vakantiewerk neem je ook weer mij tijdens de rest van je loopbaan. Vakantiewerk in Rotterdam binnen de Algemeen management sector staat ook nog eens goed op je CV. Het kan je dus ook weer verder helpen tijdens je zoektocht naar een leuke en betere baan!

Dus als je in de vakanties veel tijd over hebt dan is het een idee om vakantiewerk in Rotterdam te zoeken binnen de Algemeen management sector. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Schrijf je in op SV!

Lijkt het jou wat om in de Algemeen management sector aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature, upload je CV en motivatie en  bekijk het beschikbare vakantiewerk.