50 vacature(s) gevonden Amsterdam Administratief

Op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk in de sector Administratief in de regio Amsterdam? Kijk dan eens op StudentenVacature.nl! StudentenVacature.nl biedt namelijk een groot aantal vakantiebanen aan in de administratieve sector.

 

Je werkzaamheden 

Als administratief medewerker kun je op verschillende afdelingen van een bedrijf geplaatst worden. Op de meeste afdelingen van een bedrijf dient is er namelijk veel administratie die gedaan moet worden. Taken die bij vakantiewerk in de sector Administratief horen zijn onder andere het controleren van  gegevens, en gegevens in de computer zetten. Ook ga je je in veel gevallen bezighouden met het halen van post, en het archiveren van post en andere documenten. Bovendien zijn er ook tal van andere ondersteunende werkzaamheden mogelijk.

Om in aanmerking te komen voor vakantiewerk in de sector Administratief, is het meestal van belang dat je goed zelfstandig en nauwkeurig kunt werken.

 

Opleiding en ervaring

Wil jij solliciteren naar een vakantiebaantje in de sector Administratief? Dan is het een pre wanneer je een opleiding volgt of hebt gevolgd als administratief medewerker. De meeste bedrijven vragen minimaal mbo-niveau. Volg je geen administratieve opleiding? Geen probleem! Er is ook vaak vakantiewerk beschikbaar in de administratieve sector waarvoor je nog niet zo veel ervaring hoeft te hebben. Heb jij nog geen ervaring in de sector? Dan is het slim om je kwaliteiten en competenties te benadrukken in je cv en je motivatiebrief. Ben jij bijvoorbeeld heel goed met cijfers of werk jij erg nauwkeurig? Dan is dit een grote pre als je gaat solliciteren voor vakantiewerk in de administratieve sector in Amsterdam.

 

Schrijf je vandaag nog in !

Heb jij de kwaliteiten, de talenten of volg je de juiste studie om in aanmerking te komen voor vakantiewerk in de administratieve sector in Amsterdam? Schrijf je dan nu in op StudentenVacature.nl en solliciteer meteen op een of meerdere van bovenstaande vacatures. Wie weet kun jij dan in je vakantie aan de slag in de administratieve sector in Amsterdam!