31 vacature(s) gevonden Amsterdam Zorg: Welzijnszorg

Ben jij op zoek  naar een leuke vakantiebaan in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan voor de sector Zorg: Welzijnszorg in Amsterdam en heb jij een opleiding in deze richting gevolgd? Op onze website StudentenVacature.nl vind je dagelijks nieuwe vacatures binnen deze sector. Hier zit vast wel een leuke passende vacature voor jou bij. Je vindt al vacatures vanaf 8 uur per week, maar wil jij meer uren maken dan is dit ook mogelijk. Op deze manier kun je geld verdienen en tegelijk van je welverdiende vakantie genieten. Enthousiast geworden? Lees dan gauw verder!

 

Functie

Bij een vakantiebaan in de Zorg: Welzijnszorg sector in Amsterdam kun je denken aan verschillende functies. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als zorgmedewerker, medewerker in de nachtelijke opvang, huishoudelijke hulp, enz.  De verantwoordelijkheden die je krijgt zullen verschillen per niveau. Er is vakantiewerk op mbo-, hbo- en wo-niveau beschikbaar.

 

Vaardigheden

De competenties die bij dit vakantiewerk in deze sector vaak van toepassing zullen zijn, zijn:

  • Zorgzaam;
  • Geduldig;
  • Stressbestendig;
  • Sociaal.

 

Opleiding

Voor deze sector kun je qua opleidingen bijvoorbeeld denken aan: Sociale Pedagogische Hulpverlening (hbo), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (hbo) en Zorg & Welzijn (mbo). De theorie die je leert tijdens de opleiding kun je in de praktijk ook toepassen met een vakantiebaantje. Bovendien staat dit goed op je CV en kun je jezelf specialiseren binnen je vakgebied. Je leert de verschillende aspecten die komen kijken bij een baan binnen de Zorg: Welzijnzorg sector. Veel bedrijven geven je ook de kans om door te groeien en jezelf door te ontwikkelen.

 

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in de omgeving van Amsterdam binnen de Zorg: Welzijnszorg vakantiewerk te hebben? Schrijf je dan in op StudentenVacature, upload je CV en motivatie en wie weet kun jij binnenkort aan de slag binnen deze sector.